Return to site

Få 3 flytte tilbud på flyttefirma

Spar 28 % på en billig flyttemand

Indhent gratis 3 hurtige tilbud på billig og professionel flyttefirma i for eksempel Hjørring. Når du skal til at flytte, er der som regel tit utallige spørgsmål, der trænger sig på. Hvilken flyttefirma har det bedste ry og hvilken flyttefirma har det ringeste? Kan man få kontakt med en energisk flyttefirma i din by til en fornuftig pris? Hvad tilbyder de forskellige flyttemænd i Hjørring? Hvilke flyttemænd kan levere netop den assistance jeg har brug for? Hvad koster en flytning? Dette er blot nogle eks. på spørgsmål der skal findes et svar på, før du skal flytte

Det kan være besværligt at skulle ordne en flytning selv. Siden Flytte-tilbud.dk er en gratis internet portal, som sammen med Servicebyen A/S har tjekket mange flyttemænd i hele landet i forhold til en lang række kriterier som for eks. fleksibilitet, tilbud, kvalitet og forsikring.

Alle disse flyttefirmaer får chancen for at reagere på din flytning og de 3 flyttemænd, der reagerer først, får dine kontaktoplysninger og herefter komme med et tilbud i Viborg eller komme med flere spørgsmål til jobbet forinden tilbud leveres.

Leder du efter opmagasinering af dine effekter i en periode så yder nogle flyttefirmaer præcis denne ydelse. Dit indbo bliver placeret på et tilbud lagerhotel i kølige, tørre rum med vagt og alle ejendele er selvfølgelig forsikret. Hvis du pakker selv, skal du være klar over, at forsikringen kun er gyldig for ydre skader.

Få 3 gratis flytte-tilbud

Flyttefirmaerne skal sammenlignes ikke alene på tilbud pris men ligeledes på, om firmaerne har mulighed for at kunne præcis den dato det passer dig, om du kan låne flyttekasser og så videre. Indrøm det kun - at flytte tunge møbler og andre besværlige emner er bøvlet - det er tidskrævende og det kan endda være farligt. Du kan beskadige rygsøjlen eller andre parter af din krop, hvis du selv går i gang med at flytte tunge emner. Der er derudover risiko for at nogen vælter indbo så de går i 1.000 stykker. Løsningen er selvfølgelig at entrere med en tilbud rutineret flyttemand, som er oplært i at løfte tunge ejendele og i ikke at tabe ting. Så er han også, på grund af sin lange erfaring, væsentlig mere sikker end du er.

Til en lille flytning anvendes normalt 3 flyttemænd i Viborg og en flyttebil. Ved større flytninger kan der indsættes både flere flyttemænd og flere og større lastbiler. Vores tilknyttede virksomheder har vogne i alle størrelser lige fra 12 til 84 m3.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly