Return to site

Få 3 gratis maler tilbud

Spar op til 28%

Valg af laktype

Når vi anvender lak på vort træværk, har det flere formål. Lakken skal beskytte træet mod snavs og slid samt lette rengøringen. Men mindst lige så vigtigt er det, at lakken bevarer og fremhæver træets smukke overflade. Især lyse træsorter har en naturlig tendens til at gulne med tiden på grund af solens ultraviolette stråler. Denne gulning kan du modvirke ved at benytte en lak med lysfilter - også kaldet UV-filter.

At en lak er forsynet med lysfilter, betyder dog ikke, at træet aldrig gulner. Efter 3-4 år må lakeringen fornys, hvis beskyttelsen skal vare ved. Er ældre indendørs træværk på fx vægge og lofter blevet mørkere, kan man lysne det ved behandling med en hvidpigmenteret laktype, der vil give træet et ludfarvet udseende.

 

Som det er tilfældet med maling, kan også lakker fås på både vandbasis og med kemiske opløsningsmidler. Desuden har du mulighed for at vælge mellem produkter med forskellig glans. Men igen: Valg af lak og maling må afhænge af, hvilket produkt der tidligere er anvendt på træet. Vandige lakker, som eksempelvis akryllak, anvendes malertilbud indendørs til fx gulve og træmøbler, hvor de giver en silkemat glans. Disse produkter hæfter fortrinligt til næsten enhver gammel lak.

Til gengæld skal man så blive ved med fremover at bruge en vandig lak. Mlange vandige lakker har imidlertid ringe slidstyrke. Det gælder blandt andet den meget udbredte tilbud interiørlak, som først og fremmest er beregnet til træbeklædning på vægge og lofter. Den kan fås i en hel mat udgave, så man slet ikke kan se, at træet er lakeret. Alligevel beskytter den maler overfladen mod først og fremmest lysets påvirkning.

Få gratis 3 tilbud på en billig maler

Bestil gratis 3 friske tilbud fra kompetente malerfirmaer i Roskilde. Brug vores online tjeneste til at sammenligne tilbud med. Spar nemt tid og penge.

Ingen malerpletter på gulvet. Brug os hvis du skal have malet i Roskilde. Skal du i gang med at male derhjemme - hvad enten det er stue, køkken, børneværelse eller soveværelse, men kan du ikke lige overskue projektet? Så benyt vores gratis online service til at indhente 3 skarpe tilbud på malerarbejde fra malere i Roskilde.

Vi har mange års erfaring med at formidle maleropgaver i Slagelse for både privat og erhverv. Slip for pletter på gulve eller loft, maling der laver striber eller ikke dækker ordentligt. Alle vore samarbejdspartnere bruger kvalitetsmaling, som skaber de bedste resultater.

Vi samarbejder udelukkende med kvalitetssikrede malerfirmaer som ved, hvordan man skal svinge en pensel, sådan at du får det bedste resultat. Der er nemlig ikke noget mere irriterende at se på, end gamle indtørrede malerpletter på gulvet, som er helt umulige at få af.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly