Return to site

Hulmursisolering - Få 3 gratis tilbud

Spar 28 procent på god og billig isolering af din bolig

· tilbud,gratis,billig

Det tager dig kun et øjeblik at spare penge på din isoleringsopgave. Indenfor 40 timer vil du få 3 rigtigt gode tilbud på isolering i Helsingør. Udfyld skemaet nu!

Undgå fugt, dårlig lugt og skimmelsvamp i kælder

Beskyttelse mod slagregn, varme- eller kuldeisolering i Helsingør, så kan vi finde 3 firmaer der vil byde op din opgave. Og vi gør det helt og aldeles gratis! Du skal blot udfylde kontaktformularen på få minutter og sende den ind til os - så leverer vi 3 attraktive tilbud på isolering i Nordsjælland på få dage.

En vandfilm i kombination med vind, kan medføre, at facaden udsættes for et egentligt vandtryk. Nedbør i form af små, faste snekrystaller under samtidig påvirkning af vind betegnes fygesne. Ved kraftig vind kan fygesne bevæge sig i alle retninger - også opad. Fygesne kan trænge ind mellem tagsten, gennem ventilationsåbninger mv.

Der kan også skaffes historiske data fra de enkelte meteorologiske stationer. Bemærk, at forholdene for den aktuelle bygning kan afvige en del fra forholdene ved - selv nærtliggende - meteorologiske målestationer. Til simulering af fugttransport anvendes ofte data fra det danske referenceår TRY.

Skalmur og fugtspærre

Isoleringssystemet fungerer, fordi der er et hulrum mellem varmeisolering og skalmur, og fordi der er en fugtspærre ved soklen - to ting, der normalt vil være opfyldt for konstruktioner, der er opført med porebeton som bagvæg.

Der skal opsættes dampspærre, hvis denne type ydervæg efterisoleres indvendig med en let skeletvæg. En indvendig efterisolering vil betyde, at letbetonvæggen bliver væsentlig koldere, og der er derfor risiko for, at fugtniveauet i den oprindelige bagmur bliver så højt, at det kan give indeklimaproblemer.

Udvendig efterisolering betyder omvendt, at temperaturen på hele ydervægskonstruktionen øges, hvorved kondensationsproblemet reduceres på skalmuren. Udvendig efterisolering bør dog gennemføres med bærende dele af materialer, der kan modstå en eventuel fugtbelastning indefra. Udvendige beklædning skal leve op til krav om en lav diffusionsmodstand.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly