Return to site

Spar 30% på en billig blikkenslager

Få 3 tilbud på professionel VVS-arbejde i Hvidovre. Indtast din opgave på mindre end 6 minutter og modtag 3 godkendte tilbud. Find den bedste blikkenslager. Benyt dig af denne gratis tjeneste i Hvidovre.

Søger du efter en dygtig og billig blikkenslager i Hvidovre? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden kan du gratis og hurtigt få 2-3 gode tilbud fra certificerede blikkenslagere i Hvidovre, der gerne vil løse din blikkenslageropgave. Der er uanset om det er en lille eller en stor opgave.

Alle blikkenslagere er medlem af organisationen Danske Blikkenslagere, hvilket er din sikkerhed. Danske Blikkenslagere har nemlig en garantiordning, hvor du kan få garanti udbetalt, hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt. Vi håber dog ikke, at du får brug for denne ordning.

 

Her følger et lille udvalg af relevante emner:

  • Maksimalt timeforbrug
  • Opblandingstillæg
  • Reguleringsventil
  • Særlig forureningsrisiko
  • Vandbehandling

Kondenserende kedler
Disse kedler kan i princippet være udformet som enhver af de førnævnte kedeltyper, blot afkøles røggasserne af det kolde returvand fra radiatorerne. Herved fortættes en stor del af vanddampen og afgiver varme til returvandet. Dette kan spare en væsentlig mængde gas, fordi der ved forbrænding af naturgas bindes ca. 11 procent af energiindholdet i gassen i den vanddamp, der normalt forlader kedlen.

 

Få 3 gratis tilbud på en billig blikkenslager

Vores service er gratis og uforpligtende - så bliver det ikke nemmere. Få tre billige tilbud på blikkenslagerarbejde i Ballerup området allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke mulighed netop nu, så husk at lave et bogmærke til denne webside, så du kan indtaste din opgave i Ballerup, når du har tid.


Tagrender af plast udvider sig i varmen
Mange materialer skal have plads til at udvide sig (ekspandere), når de opvarmes i sommerhalvåret. Et eksempel er togskinner, som altid lægges med et lille mellemrum. Plast udvider sig også i varme.
For plasttagrenders vedkommende vil en temperaturstigning fra frysepunktet til 30 graders sommervarme få en 10 meter lang tagrende til at vokse med omkring 2,5 cm. Det skal der tages højde for ved opsætningen og senere udskiftninger. l modsat fald kan tagrenden vride sig eller knække.


Ender tagrenden op mod en vindskede eller fremspringende mur, skal der holdes en afstand på mindst 2,5 cm. Foregår monteringen en varm sommerdag, kan mellemrummet dog reduceres til 0,5 cm. Tagrenden kan bevæge sig frit i sine rendejern, men kommer længden over 18 meter, skal renden forbindes til nedløbsrøret med et såkaldt ekspansionsstykke uden limning, hvor røret kan glide frem og tilbage.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly