Return to site

Spar 30% på gulvafslibning tilbud

Professionelt gulvsliberudstyr

En erfarne gulvsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med støvopsamling, der samler op til 95% af det støv, der produceres ved en gulvslibning. Luk alle døre og dæk eventuelt over med afdækningsplastik, hvis der er større åbninger så støvet forbliver i det værelse, der arbejdes i. Alle gulvtæpper, møbler, skabe mm skal fjernes og kan sættes på plads igen efter ca. 15 timer afhængig af, hvilken maling, der er valgt. Derudover skal lamper, gardiner med mere muligvis flyttes. Glem ikke at putte gulvbeskyttere som f.ex. af filtdimmere under alle møbler og reoler for at minimere nye skader på det nyslebne gulv.
Overflader påført lak og lud når først deres endelige slidstyrke efter ca 1 uge. Tæpper må først rulles ud efter 10 dage for at mindske eventuelle divergenser i farvenuancer. Den nye gulvoverflade må derudover først vaskes med vand efter minimum 14 dage så slidlaget er hærdet helt. Få 3 gratis gulvafslibningstilbud.

Lak til trægulve

Lak er en af de mest brugte behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv medfører en hård og slidstærk overflade der ikke fordrer ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et pift og findes både i private hjem, i erhvervsbygninger og i offentlige bygninger. Alle indendørs sportshaller med trægulv har også lakerede gulve. Minusset ved et lakeret trægulv er, at det kan være besværligt at ordne en skade uden at reparationen kan ses sidenhen grundet differencer i farverne.
Mange gulve efterbehandles med lak eller voks men der findes også de kunder, som bestiller gulvet opmalet i stærkere farver som f. eks. helt hvid eller helt sort. Gulve med meget trafik i eksempelvis kontorer bør vedligeholdes ofte med lak eller maling samt polering. Som tommelfingerregel skal trægulve slibes hvert 7. år for at bevare gulvets holdbarhed. Det gælder også for f.eks. trapper og entreer, der er lagt i træ. Seriøse gulvafslibere har specialudstyr til præcis denne type arbejde. På Gulvafslibningsguiden.dk får du 3 friske gulvafslibningstilbud i Vejle - gratis og hurtigt. Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter nu!

Kim fortæller om det seneste gulvsliberkursus

Fem af de syv gulvslibere i Kims gulvafslibningsfirma har været på kursus. Tre eller fire har anvendt værktøjet efter kurset primært til limning og slibning. Det er bedst på større gulve over 20-30 kvadratmeter.

Vurderer at disse bruger stående værktøj til omkring halvdelen af de opgaver, der tidligere blev udført knæliggende. Nogle havde forsøgt at spartle med stående værktøj før kurset, men det gik ikke så glat. Gulvafslibningsfirmaet havde desuden tidligere købt forskellige typer stående gulvafslibning værktøj på tilbud.

Vi smed det væk. Det var umuligt at få det til at virke. Det er meget vigtigt at følge op på det med kurser. Fremhæver samlet, at der aldrig har været noget, som har virket så godt. De bruger det faktisk alle sammen. Man driller hinanden, hvis man ikke kommer i gang. Det hjælper også.

Afhøvlede trægulve skal behandles rigtigt

Dine nye trægulve bør vedligeholdes med de bedste produkter på markedet f.ex:

  • Pinotex Oliesæbe
  • Floorcoat Naturolie
  • Faxe Oilotion
  • Bona Gulvsæbe
  • Moland Oliepleje Natur
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly